Arie Keppler prijs 2022

Stem nu op de twee mooie projecten van Rotteveel M4

Onze projecten Zanderhoek en Nijverhoek doen mee aan de Arie Keppler prijs 2022. Deze verkiezing laat verschillende gerealiseerde projecten met een voorbeeldstellende betekenis in Noord Holland zien, en wij zijn trots hier met twee projecten aan mee te mogen doen.

U kunt nu op deze projecten stemmen voor de Arie Keppler Publieksprijs! Dit waarderen wij enorm. Stemmen kan tot en met 14 september 2022.

Zie hieronder waarom onze projecten bijzonder zijn.

 

Zanderhoek te Heiloo

De herontwikkeling van de voormalige Zander garage heeft uiteindelijk een 10-tal (starters)woningen opgeleverd. Insteek voor het ontwerp was om het industriële karakter van de oorspronkelijke voorgevel aan de Kennemerstaatweg in vorm en uitstraling terug te brengen. Het is een mooi voorbeeld van transformatie in combinatie met nieuwbouw.

Breng hier uw stem uit voor project Zanderhoek: https://www.mooinoord-holland.nl/mooinoord-holland-inzendingen/zanderhoek-heiloo/

 

Nijverhoek te Schagen

Het oorspronkelijke kantoorgebouw uit de jaren ’50 is door Rotteveel M4 herontwikkeld naar 12 (starters)appartementen. De gevels hebben een frisse en tijdloze uitstraling gekregen en hebben het straatbeeld een enorme boost gegeven. De woningen zijn full-electric uitgevoerd, het dak is volledig benut voor zonnepanelen.

Breng hier uw stem uit voor project Nijverhoek: https://www.mooinoord-holland.nl/mooinoord-holland-inzendingen/nijverhoek-schagen/