Met trots laten wij u weten dat wij de verkoop starten van een nieuwe fase op Buitenplaats De Hildenberg. Deze winter is er hard gewerkt en er zijn twee belangrijke ontwikkelingen waar wij een kort moment van uw aandacht voor vragen, namelijk:

1. Beter rendement tot 5,4% door samenwerking met Dormio

Inmiddels heeft de ACM zich uitgesproken over de overname van een aantal Roompot parken door Dormio. Wij zijn blij dat er nu duidelijkheid is en zowel Dormio als wij zijn heel enthousiast over deze overname. Dormio biedt vakantieverblijven aan in het hogere segment, wat goed aansluit bij Buitenplaats De Hildenberg. De overname biedt mooie kansen voor de verder ontwikkeling van het vakantie park. Daarnaast biedt Dormio veel betere prognoses dan Roompot tot wel 5,4%, die wij voor u verwerkt hebben in de rendementsprognose (zie bijlage).

Voor de verdere details van de overname verwijs ik u graag naar de uitgebreide informatie op internet via deze link.
Meer informatie over Dormio vindt u via deze link.

2. Start verkoop fase 2, bezichtiging modelwoningen

Inmiddels zijn er 5 woningen gerealiseerd en wij kunnen u een modelwoning presenteren van zowel het type Boszandoog als de Eneva. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezichtiging. Op donderdag 11 en vrijdag 12 mei zijn wij in Appelscha aanwezig om u rond te leiden. Het is wel noodzakelijk om hiervoor vooraf een afspraak in te plannen, zodat wij alle tijd hebben om u de rond te leiden.

Wilt u liever op een ander moment langskomen, laat het ons dan weten. U kunt ons bereiken via de mail of op telefoonnummer 072-5155844.