Nog maar net begonnen en nu al stijgen we naar de top!

Begin februari begon onze (afstudeer)stage bij Rotteveel M4 en hebben we leuke dingen mogen meemaken, waaronder een rondje over de bouwplaats over project Draaiwaard in Heerhugowaard waar Rotteveel M4 het projectmanagement doet in opdracht van Hoorne Vastgoed waarbij de uitvoering door Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. wordt gedaan.

Met de rode helm, ik ben Myrthe Schut en zit in het 3e jaar van Bouwmanagement en Vastgoed aan de Hogeschool Inholland / Inholland University of Applied Sciences in Haarlem. Tijdens mijn stage zal ik mij richten op het onderzoeken van transformatie projecten.

En met de witte helm, ik ben Sieglinde de Boer en ik voltooi bij Rotteveel M4 mijn scriptie. Om zo veel mogelijk te leren werk ik tussendoor ook mee aan diverse projecten.

Het bevalt ons bijzonder goed omdat Rotteveel M4 een dynamisch bedrijf is en we kijken er naar uit om nog veel meer te leren binnen Rotteveel M4!