Vakantiepark Tusken de Marren Akkrum

Type project

Recreatiepark

Rol van Rotteveel M4

Ontwikkelaar en verkoper

Opdrachtgever

TDM Beheer B.V.

Partners
  • Friso Bouwgroep
  • Booking Experts
  • Homecenter
Programma

Fame architecten

Status

In ontwikkeling

Locatie

Akkrum

Website

https://www.tuskendemarren.nl

Het project

Tusken de Marren is een groot recreatiegebied in Akkrum, welke bestaat uit een 7-tal deelgebieden, waar in de toekomst zeer gevarieerd gerecreëerd kan worden. Van kamperen met tent en caravan, het verblijven in een recreatiewoning of chalet tot en met het recreëren in de vrije natuur op een woonark. Het project is in 2009 gestart door het aankopen van een gemeentecamping nadat een, door de gemeente Boarnsterhim, uitgeschreven prijsvraag was gewonnen.

TIJDSBEELD

De ontwikkeling is gestart in 2009, waarbij in december 2009 het masterplan door de gemeenteraad van Boarnsterhim is vastgesteld. De eerste chalets zijn in 2010 geplaatst en de verkoop van de stenen woningen loopt volop.

PROGRAMMA

Het programma bestaat uit circa 300 recreatie-eenheden met ondermeer chalets, stacaravans, trekkershutten, boothuizen,  schiphuiswoningen en woonarken.

BIJZONDERHEDEN

Het bijzondere aan het gehele project is de variatie in recreëren, waarbij nagenoeg alle verblijven grotendeels aan het water zullen liggen zodat het contact met het water is gewaarborgd. Daarnaast is het bijzonder om ervoor te zorgen dat het een duurzaam geheel wordt door toevoeging van duurzame elementen, zoals zonnepanelen. Dit is uniek voor de recreatiesector.