Recreatiepark Tusken de Marren Akkrum

Type project

Recreatiepark

Rol van Rotteveel M4

Ontwikkelaar en verkoper

Opdrachtgever

TDM Beheer B.V.

Partners
  • Friso Bouwgroep
  • Booking Experts
  • Homecenter
Programma

90 recreatiewoningen aan het water

Status

In ontwikkeling

Locatie

Akkrum

Website

https://www.tuskendemarren.nl

HET PROJECT

Het huidige park bestaat uit 96 eigentijdse recreatiewoningen die onder hoogwaardige architectuur zijn ontworpen. Elke vakantiewoning heeft zijn eigen verhaal dat geschreven wordt door de koper zelf. De vrijheid in keuze, duurzaamheid in combinatie met rust, ruimte en water kenmerken de hoogwaardige kwaliteit van Tusken de Marren. Het project is in 2009 gestart door het aankopen van een gemeentecamping nadat een, door de gemeente Boarnsterhim, uitgeschreven prijsvraag was gewonnen.

TIJDSBEELD

De ontwikkeling is gestart in 2009, waarbij in december 2009 het masterplan door de gemeenteraad van Boarnsterhim is vastgesteld. Vanaf 2010 hebben wij in fases het park uitgebreid naar 96 recreatiewoningen.

PROGRAMMA

Het programma bestaat uit circa 200 recreatie-eenheden met ondermeer chalets, lodges, stenen woningen, energie neutrale woningen en woonarken.

BIJZONDERHEDEN

Het bijzondere aan het gehele project is de variatie in recreëren, waarbij nagenoeg alle verblijven grotendeels aan het water zullen liggen zodat het contact met het water is gewaarborgd. Daarnaast is het bijzonder om ervoor te zorgen dat het een duurzaam geheel wordt door toevoeging van duurzame elementen, zoals zonnepanelen.