Beachlodges Petten

Type project

Beachlodges Petten

Rol van Rotteveel M4

Ontwikkeling

Opdrachtgever

Samenwerking tussen Rotteveel M4, Vakantie Makelaar en een particuliere belegger/financier.

Partners
  • Vakantie Makelaar
  • Particuliere belegger
  • Gemeente Schagen
  • Strandpaviljoen Zee&Zo
  • Diverse lokale partijen
  • HHNK en RWS
Programma

50 ‘beachlodges’ in vijf verschillende types van gemiddeld 45 m2 groot. De receptiefunctie wordt gehuisvest in strandpaviljoen Zee&Zo.

Status

In voorbereiding

Locatie

Petten

PROJECT Beachlodges Petten

Op het noordelijk deel van het nieuwe strand bij Petten is in februari 2015 door de gemeente Schagen een aanbesteding uitgeschreven voor 50 seizoensgebonden strandhuisjes. Hierop heeft Rotteveel M4 tezamen met Vakantie Makelaar en een particuliere belegger ingeschreven en ook gewonnen. Met name de variatie, vrije opstelling, landelijke inpassing en de duurzame, kwalitatieve uitwerking werden geprezen.

INTERESSE?

Heeft u interesse in een beachlodge? U kunt een e-mail sturen naar info@m4vastgoed.nl. Wij zullen u vervolgens informeren zodra de verkoop van start gaat.

TIJDSBEELD

Project is in juni 2015 gestart en de oplevering hangt af van de Raad van State.

BIJZONDERHEDEN

De Beachlodges in Petten zijn volledig van hout, uiterst duurzaam, voorzien van alle luxe en domotica en 100% elektrisch. Er zijn vijf verschillende typen, ieder voor een eigen doelgroep ontwikkeld. Ook zijn 5 lodges geschikt voor mindervaliden.

Doordat de lodges alleen van maart tot oktober op het strand moeten staan, dienen de lodges goed verplaatsbaar te zijn. In de winter worden ze elders in de nabije omgeving geëxploiteerd.

GEBRUIKERS Beachlodges Petten

De Lodges worden verhuurd in de periode van maart tot oktober.