PROJECT

Zandzoom is een plan van ruim 1265 woningen verdeeld over verschillende “kamers”. Dit zijn kamer West, Oost, Zuid, centrale kamer West en Centrale kamer Oost. Rotteveel M4 was voorzitter van de Centrale kamer Oost bestaande uit 396 woningen.

TIJDSBEELD

De realisatie van Zandzoom zal plaatsvinden in de tijdsperiode 2020 en 2025. Het plan zal geleidelijk worden uitgerold per kamer.

BIJZONDERHEDEN

Rotteveel M4 is naast de voorzitter van centrale kamer Oost ook ontwikkelaar van het eerste sociale woningblok voor 54 appartementen en ontwikkelt nog op twee plekken in zowel west als ckw twee keer drie kavels.

OPDRACHTGEVER

De opdrachtgevers in dit project waren in eerste instantie alle eigenaren binnen centrale kamer oost totaal 21. Hoorne Vastgoed en BPD hebben het grootste deel van de grond gekocht en zijn nu opdrachtgever van Rotteveel M4.

PROGRAMMA

Het programma bestaat uit zowel vrijstaande woningen, appartementen, twee onder één kap woningen, sociale huur woningen en rijtjeswoningen.

PARTNERS

  • Gemeente Heiloo
  • Hoorne Vastgoed
  • BPD
  • Stef Veldhuizen

GEBRUIKERS

De gebruikers zijn de eigenaren en huurders van de diverse woningen en appartementen die gerealiseerd zullen gaan worden. Dit is een grote doelgroep van starters, doorstromers en senioren.