De Paauw Schagen – 19 startersappartementen

Type project

Nieuwbouw

Rol van Rotteveel M4

Gedelegeerd ontwikkelaar, projectmanagement, directievoering en toezicht

Opdrachtgever

Paauw Beheer B.V.

Partners
  • DNS Planvorming
  • GEO Architecten Schagen
  • ERA Makelaardij Schagen
  • Roy van Berkel
  • Tervoort Egmond
  • INCO
  • Firma Sneekes
Programma

19 startersappartementen

Status

In ontwikkeling

Locatie

Schagen

Website

https://www.nieuwbouwm4.nl/nieuwbouwproject-schagen-appartementen-DePaauw

HET PROJECT

In 2020 heeft de familie Paauw naar aanleiding van een haalbaarheidsstudie van Rotteveel M4 besloten om het braakliggend stuk terrein aan de Parallelweg te Schagen te gaan ontwikkelingen naar een woningbouwlocatie voor starterswoningen. Het gaat om een inbreilocatie waar ons kantoor de nodige ervaring mee heeft. Door in een vroegtijdig stadium te participeren met de buurt hebben is uiteindelijk iedereen akkoord gegaan met de voorgestelde planvorming.

TIJDSBEELD

In de periode 2021-2022 hebben we de bestemmingsplanprocedure doorlopen en in 2023 is het project succesvol in de verkoop gebracht. In 2024 start aannemer Tervoort met de bouw van het complex.

GEBRUIKERS

De doelgroep van deze appartementen zijn starters. De verkoop is gericht op starters, die graag op een centrale locatie dicht bij het historische centrum van Schagen willen wonen. Op de informatiedag na heeft de verkoop geheel digitaal plaatsgevonden.

PROGRAMMA

Het programma bestaat uit 19 startersappartementen. Het gaat om twee-kamer appartementen met een woonoppervlakte van circa 42-46m² GBO. M4 Vastgoed heeft samen met ERA makelaardij Schagen de verkoop van de appartementen verzorgt.

BIJZONDERHEDEN

De appartementen zijn bijna energieneutraal wat het een duurzame investering maakt richting de toekomst. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats en een externe berging. Daarnaast worden er twee deelauto’s geplaatst. De locatie en het met aandacht ontwikkelde gebouw maken het wonen in de Paauw een ideale start van de wooncarrière van 19 gelukkige starters.

Naast dat we aan een succesvol project voor onze opdrachtgever werken zijn we trots op de maatschappelijke relevantie van dit project.