Herontwikeling woon-bedrijfsruimte Heiloo

Type project

Herontwikkeling woon-/bedrijfsruimte

Rol van Rotteveel M4

Ontwikkelaar en Bouwmanagement

Opdrachtgever

M4 Project B.V.

Partners
  • M4 Vastgoed
Programma

22 woningen

Status

In voorbereiding

Locatie

Heiloo

Website

https://www.rotteveelm4.nl

HET PROJECT

In 2022 hopen wij te starten met de herontwikkeling van een woon-/bedrijfsruimte aan de Westerweg te Heiloo. Het bestaande gebouw wordt verbouwd tot appartementen en een deel wordt aangebouwd, zodat er totaal circa 22 appartementen worden gerealiseerd. Allen met eigen berging en buitenruimte en voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein

TIJDSBEELD

Het participatietraject is inmiddels in gang gezet, waarna de ontwerpen en stukken kunnen worden aangepast en uitgewerkt ter voorbereiding van de vergunningsaanvraag.

GEBRUIKERS

De doelgroep van deze appartementen is breed. De verkoop is zowel gericht op starters als op senioren die graag in een appartement wil wonen op een centrale locatie in Heiloo.

PROGRAMMA

Het programma moet nog worden uitgewerkt. Uitgangspunt is circa 22 woningen in goedkope tot dure categorie, waarvan circa 40% van de woningen in het sociale koopsegment vallen met als doel de starters in Heiloo een kans te kunnen bieden.

BIJZONDERHEDEN

De appartementen worden gasloos opgeleverd inclusief warmtepomp wat het een duurzame investering maakt richting de toekomst. Elk appartement heeft een eigen berging op de begane grond.