Marinapark Aalsmeer

Type project

Transformatie van jachthaven “De Aardbei” naar een vakantiepark met circa 100 verblijven bestaande uit verschillende typologieën.

Rol van Rotteveel M4

Projectmanagement en Projectontwikkeling

Opdrachtgever

Jachthaven De Aardbei

Partners
  • Jachthaven De Aardbei
  • Hogenboom Vakantieparken
  • Gemeente Aalsmeer
Programma

Het programma bestaat uit circa 100 recreatieve eenheden in verschillende groottes. Er worden lodges, appartementen suites gerealiseerd. Daarnaast komen er voorzieningen voor het vakantiepark bestaande uit onder meer kantoor/receptie, parkeervoorzieningen en groen.

Status

In voorbereiding

Locatie

Aalsmeer

PROJECT

Marinapark Aalsmeer is de transformatie van jachthaven “De Aardbei” naar een vakantiepark met circa 100 verblijven bestaande uit verschillende typologieën. De ligging van het vakantiepark is aan het water.

TIJDSBEELD

Op dit moment loopt de bestemmingsplanprocedure met de Gemeente Aalsmeer.

GEBRUIKERS MARINAPARK AALSMEER

De eenheden worden verkocht aan particulieren / beleggers. Na realisatie wordt de verhuur verzorgt door Hogenboom Vakantieparken.

BIJZONDERHEDEN

In nauwe samenspraak met de eigenaren, adviseurs en de gemeente Aalsmeer is een plan opgesteld dat verder kijkt dan alleen de ruimtelijke invulling van het perceel. Hiervoor is de structuurvisie Uiterweg door de gemeente opgesteld. Er is in het masterplan ook al gekeken naar beheer, verhuur en exploitatie van het vakantiepark. De locatie, gelegen aan het waterrijke gebied rond Aalsmeer en vlakbij de voorzieningen van het dorp zorgen voor een kansrijke ontwikkeling die een substantiële meerwaarde zal betekenen voor het recreatieve aanbod in de regio. Door verschillende soorten recreatieverblijven te realiseren wordt de verhuurbaarheid en diversiteit van het park geoptimaliseerd.